fbpx
Top

Update na persconferentie 26 nov 2021

Beste 24-dansers, ouder(s) en bezoekers,

Ondanks dat we erg blij zijn met het feit dat we onze deuren niet volledig hoeven te sluiten, voelt het wel als een enorme tegenslag. Eerst het QR-beleid (blijft gelden) en nu dicht moeten gaan vanaf 17:00 uur brengt ons in een lastig parket. MAAR zoals jullie van ons gewend zijn laten we het er niet bij zitten en zijn we met het team hard aan het brainstormen geslagen.

Zodoende zal er vanaf morgen, maandag 29 november, een tijdelijk lesrooster gelden. We houden dit rooster voor nu 3 weken aan.

Omdat een meerderheid aan dansers heeft aangegeven liever geen Zoom (online) lessen meer te willen volgen hebben we geprobeerd zo veel mogelijk lessen in het weekend te organiseren.

De meeste danslessen van de leeftijd t/m 11 jaar plannen we doordeweeks van 16:00u tot 17:00u en de overige leeftijdscategorieën in het weekend. Uiteraard hebben we voor de dansers die in het weekend niet kunnen ook doordeweeks de Zoom (online) danslessen ingepland. Het kan zijn dat jouw specifieke dansles (naam dansles en dag) er niet bij staat. Kies dan een les uit van je eigen leeftijdscategorie, dansstijl en niveau. Reserveren is (nog) niet nodig.

Alle informatie over de danslessen, online danslessen en het lesrooster is te vinden op onze pagina: “Dansen in tijden van Corona”. Klik HIER direct naar deze pagina te gaan.

Helaas zullen we niet iedereen tevreden kunnen stellen met dit lesrooster, maar we hopen dat een ieder, net als wij, positief en geduldig blijft en zoekt naar een geschikte oplossing om te blijven en te komen dansen! We hopen jullie allemaal te zien in de real-life en/of online lessen.

Deze maatregelen zijn vooralsnog voor 3 weken. Graag tot in de lessen en we houden je op de hoogte!

Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag.

TEAM 24DC