fbpx
Top

Update na persconferentie 2 nov 2021

Beste 24-dansers, ouder(s) en bezoekers,

Allereerst willen we beginnen met het goede nieuws. Gelukkig…we hoeven onze deuren niet weer direct te sluiten. Met dat gezegd te hebben komen we ook meteen met slecht nieuws; we moeten namelijk onderscheid maken tussen onze geliefde dansers en bezoekers van 18 jaar en ouder middels het verplichte coronatoegangsbewijs.

Laten we voorop stellen dat iedereen zijn of haar veiligheid de hoogste prioriteit heeft en altijd is geweest. We zijn altijd een dansschool geweest waar een ieder mag zijn die hij of zij wilt zijn. We zijn een dansschool waar we komen om te ontspannen, te lachen, hard te werken, om te zweten en aan ons zelf te werken zowel fysiek als mentaal. Onderscheid maken tussen mensen zit principieel niet in ons aard en worden we simpelweg erg verdrietig van.

Enzo tot onze grote spijt moeten wij mededelen dat we per zaterdag 6 november 2021 een coronatoegangsb ewijs moeten zien van onze dansers en bezoekers van 18 jaar en ouder. Wij hebben hier dan ook absoluut geen keuze in. Dit wordt opgelegd door de overheid of we het er nou mee eens zijn of niet. Als we hier niet aan mee werken kan onze dansschool gesloten worden met daarboven op een dikke vette prent.

Heb je als danser of bezoeker (18+) een coronatoegangsbewijs?
Dan moet je deze laten scannen bij binnenkomst van onze dansstudio.
Negatief testbewijs of vaccinatiebewijs.

Heb je als danser of bezoeker (18+) geen coronatoegangsbewijs?
Dan moeten we je helaas teleurstellen en mag je niet naar binnen. Omdat dit vanuit de overheid uit het niets wordt opgelegd hebben we voor nu nog geen gepaste oplossing. We zijn aan het kijken of we weer een Zoom verbinding kunnen opzetten zodat je de les vanuit thuis kan volgen. Ook zijn we aan het oriënteren of buiten d ansen een optie is.

Heeft u als ouder van uw zoon/dochter die bij ons danst geencoronatoegangsbewijs?
Dan ontvangen wij uw kind natuurlijk met open armen bij de voordeur om ze naar binnen te begeleiden en te helpen waarbij nodig is.

We weten dat er veel klanten en ouders zijn, wel/niet gevaccineerd, die hier net zoals ons de kriebels van krijgen. Voor nu vragen wij om jullie begrip in deze uiterst vervelende situatie. Omdat iedereen recht heeft om te kunnen sporten hopen wij dat dit voor korte duur is en we samen met alle andere sport en cultuur branches een stem kunnen gaan zijn tegen deze maatregel.

Bij vragen vernemen wij graag van u.

TEAM 24DC