fbpx
Top

Tarieven 2023-2024

De contributie 2023-2024 voor de danslessen bedraagt maandelijks:

Soort abonnementTarievenLesduur
Danslessen 2 t/m 4 jaar€24,50 p/maand45 minuten (1x p/week)
Danslessen 5 t/m 18 jaar€29,50 p/maand60 minuten (1x p/week)
Danslessen 19+ jaar€33,50 p/maand60 minuten (1x p/week)
Selectie 75min p/w (kids)€34,50 p/maand75 minuten (1x p/week)
Selectie 90min p/w€36,50 p/maand90 minuten (1x p/week)
Selectie 120min p/w€44,50 p/maand60 minuten (2x p/week)
Vooropleiding (weekend)
+ onbeperkt dansen reguliere lessen
€150,00 p/maand

KORTING!

Meerdere danslessen per week combineren
Indien men aan meerdere lessen deelneemt geldt 50% korting op de tweede les en 65% korting op de 3e en elke volgende les. De les met het hoogste contributiebedrag geldt als eerste les.

Gezinskorting
Voor meerdere leden binnen 1 gezin bieden wij een gezinskorting. Dit houdt in dat alle broertjes en zusjes binnen het gezin 10% korting krijgen op de contributie (m.u.v. de vooropleiding).

Extra kosten wedstrijd teams

Als je in een wedstrijdteam zit heb je te maken met additionele kosten. Denk aan inschrijfkosten voor wedstrijden en kleding. Uiteraard word je altijd vroegtijdig op de hoogte gebracht wat de additionele kosten worden voordat wij het van uw rekening afschrijven.

Betalen van de contributie

Twentyfour Dance Centre werkt met een automatische incasso. Rond de 1e van elke maand zullen wij de contributie automatisch van uw rekening afschrijven. De betaling van de contributie loopt van september t/m juni. In de maanden juli en augustus (zomerstop) wordt er geen contributie geïncasseerd.

Duur en beëindiging lidmaatschap


Twentyfour Dance Centre hanteert standaard een maandabonnement en is maandelijks opzegbaar. De Vooropleiding is een jaar abonnement. Een lidmaatschap gaat in op de 1ste van de maand met een looptijd van één maand. Vervolgens wordt deze stilzwijgend verlengd met één maand. Opzeggen schriftelijk of per e-mail (admin@24dancecentre.nl) aan Twentyfour Dance Centre . Opzeggen van het lidmaatschap moet worden gedaan voor de 1ste van de maand waarna er nog 1 maand in rekening wordt gebracht.

Een wijziging doorvoeren m.b.t. administratieve zaken?

Stuur een email naar admin@24dancecentre.nl en vermeld duidelijk in de e-mail om wie en wat  het om gaat. Wij proberen de e-mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden.