fbpx
Top

Tarieven 2020-2021

De contributie voor de danslessen bedraagt maandelijks (m.u.v. de maanden juli en augustus):

Soort abonnementTarievenLesduur
Danslessen 2 t/m 4 jaar€19,50 p/maand45 minuten (1x p/week)
Danslessen 5 t/m 18 jaar€24,00 p/maand60 minuten (1x p/week)
Danslessen 19+ jaar€28,00 p/maand60 minuten (1x p/week)
Selectie wedstrijd 1 x p/w€29,00 p/maand90 minuten (1x p/week)
Selectie wedstrijd 2 x p/w€39,00 p/maand60 minuten (2x p/week)
Vooropleiding (weekend)
+ onbeperkt dansen reguliere lessen
€150,00 p/maand

KORTING!

Meerdere danslessen per week combineren? Indien men aan meerdere lessen deelneemt geldt 50% korting op de tweede les en 65% korting op de 3e en elke volgende les. De les met het hoogste contributiebedrag geldt als eerste les.

BETALEN VAN CONTRIBUTIE

De betaling van de contributie geldt voor 10 maanden per jaar, in de maanden juli en augustus hoeft er geen contributie voldaan te worden. Wij werken ten alle tijden met een automatische incasso. Rond de 1e van elke maand zullen wij de contributie automatisch van uw rekening afschrijven.

Gezinskorting

Voor meerdere leden binnen 1 gezin bieden wij een gezinskorting. Dit houdt in dat alle broertjes en zusjes binnen het gezin 10% korting krijgen op de contributie (m.u.v. de vooropleiding).

Extra kosten wedstrijd teams

Als je in een wedstrijdteam zit heb je te maken met additionele kosten. Denk aan inschrijfkosten voor wedstrijden en kleding. Uiteraard wordt je altijd vroegtijdig op de hoogte gehouden wat de additionele kosten worden voordat wij het van uw rekening afschrijven.

Duur en beëindiging lidmaatschap


Het lidmaatschap gaat in op de 1ste van de maand met een looptijd van één maand. Vervolgens wordt het stilzwijgend verlengd met één maand. Opzeggen schriftelijk of per e-mail aan Twentyfour Dance Centre. Vanaf het moment van opzegging is er nog 1 maand (dertig dagen) lesgeld verschuldigd.

Een wijziging doorvoeren m.b.t. administratieve zaken?

Stuur een email naar admin@24dancecentre.nl en vermeld duidelijk in de e-mail om wie en wat  het om gaat. Wij proberen de e-mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.