fbpx
Top

Nieuwsbrief Maart 2022

Nu we weer volledig open zijn en we geen maatregelen meer hoeven te hanteren willen wij dit graag met jullie vieren en het volgende met jullie delen!

—-
OPEN LESSEN WEEK 2022

We organiseren volgende week, vanaf maandag 14 maart een
24DC ‘Open Lessen Week’ 2022!

Iedereen is welkom om bij zijn of haar (klein)kinderen in de dansles(sen) te komen kijken en hiernaast mag er in alle lessen meegedanst worden door broertjes/zusjes, vriendjes en vriendinnetjes etc. (let er wel op dat dit in dezelfde leeftijdscategorie is). Dit is de perfecte gelegenheid om zelf (wanneer je nieuw bent) of anderen kennis te laten maken met ons en onze dansschool!

We zijn blij jullie weer als vanouds te kunnen ontvangen en kijken uit naar volgende week! De kantine is geopend voor een bakje koffie, thee of een beker limonade (contant + pin mogelijk).


EINDVOORSTELLING 2022

JAJA.. Nog meer goed nieuws! Ein-de-lijk mogen we weer aan de slag met het organiseren van een eindvoorstelling. Het feestje van het jaar! Het feestje dat we al twee dansseizoenen hebben moeten missen gaat op zaterdag 25 juni 2022 eindelijk weer plaatsvinden en dit jaar in Theater De Lampengiet te Veenendaal.

Zet de datum alvast in je agenda!
Meer info volgt later.

TEAM 24DC