fbpx
Top

Nieuwsbrief 30-01-2021

NIEUWSBRIEF 30-01-2021

 

Al sinds december kunnen we alleen nog maar samen dansen via Zoom. Helaas verre weg van ideaal, maar we zijn erg blij dat er dagelijks dansers zijn die via Zoom hun draai redelijkerwijs kunnen vinden. Bedankt voor jullie enthousiasme!

Naast het geven van de Zoom lessen zijn we al een enige tijd bezig om buiten danslessen te organiseren. Helaas gaat dit niet zonder slag of stoot en hebben we nog geen vergunning gekregen om dit weer op de parkeerplaats voor onze deur te houden. Dit omdat we nu een overkapping willen realiseren.

 
 

BUITEN DANSLESSEN (start per 1 febr. 2021)

Gelukkig hebben we wel een stuk eigen buitenterrein achter de dansschool die we afgelopen week klaargemaakt hebben en hier willen wij direct gebruik van gaan maken. Helaas is het nu maar 1 plek, dus kunnen we niet iedere dansles buiten geven en zal er een combinatie gegeven worden tussen Zoom en de buiten danslessen. Ook gelden de buiten danslessen alleen nog maar voor de dansers t/m 17 jaar!

We starten op maandag 1 februari aanstaande met buiten danslessen. We zijn ons bewust van de verandering op korte termijn, maar we willen zo snel mogelijk weer dansers ontvangen in real life!

LET OP: Wil je graag buiten met ons dansen? Dit kan alleen door te reserveren! Zonder reservering komen is helaas niet mogelijk.

Hoe te reserveren? Dit gaat via ons nieuwe ledenadministratie systeem!

 


NIEUW LEDENADMINISTRATIE SYSTEEM

Wat al een lange tijd op ons te-doen-lijstje stond, maar waar we nog geen tijd voor hadden, was een overstap realiseren naar een beter, efficiënter en veiliger ledenadministratie software systeem. Afgelopen maanden zijn we hier druk mee bezig geweest en zijn we over naar een nieuwe partij. Control+ is het software programma waar we nu mee werken.

Dit heeft ook voor jullie voordelen; – Een inlog account waar je je abonnement en persoonlijke gegevens kan inzien. – Lessen en activiteiten reserveren (buiten danslessen) – Afmelden voor een dansles – Een 24DC app – deze komt later…

Email adres wijziging!

Één nadeel, het programma kan maar één e-mail adres registreren per klant. Dus dat betekend dat je account/abonnement maar gekoppeld is aan één mail adres. Persoonlijke mails betreft betalingen en/of wachtwoord gevoelige informatie zal gestuurd worden naar het eerste e-mail adres wat bij ons bekend is.

Onze “gewone” nieuwsbrieven worden via een MailChimp verstuurd en deze gaan wel naar alle bekende e-mail adressen.
Wij sturen morgen (zondag) een e-mail naar het eerste e-mail adres met hierin je account gegevens en hoe je kan inloggen en eventueel het eerste mailadres kan wijzigen. Ook kan je dan je buiten dansles voor aankomende week reserveren!

TEAM 24DC