fbpx
Top

Nieuw Dansseizoen!

De zomervakantie is bijna afgelopen en we kijken er naar uit jullie weer te verwelkomen in onze dansstudio! We gaan van start op maandag 30 augustus. Op onze vernieuwde website vind je het lesrooster (aangepast) seizoen 2021/2022. Kijk goed naar wanneer jouw les plaatsvind en noteer het alvast in je agenda! We zien je graag terug in de juiste les(sen)!


OPEN LESSEN 

De eerste twee weken zijn ‘Open Lessen Weken’, dit houd in dat van 30 augustus tot 11 september iedereen welkom is om meerdere proeflessen te volgen in zijn of haar dansstijl naar keuze. Wil jij eens iets anders proberen? Een vriend of vriendin meenemen? Dat kan! Dit is de perfecte gelegenheid hiervoor.


NIEUWE DOCENT, NIEUWE LESSEN

We verwelkomen dit seizoen een nieuwe docent, Noera van Rossem. Zo gedreven als zij is neemt ze op de woensdagen de Streetdance/Hiphop lessen op zich die eerder door Levi gegeven werden. Levi gaat een Hbo-dansopleiding volgen in hartje Amsterdam, wij zijn erg trots op hem want dit zijn strenge selectieprocedures. Wij willen Levi bedanken voor zijn inzet en creativiteit en wensen hem heel veel succes met deze nieuwe uitdaging!

Naast een nieuwe docent wordt er ook in twee nieuwe dansstijlen les gegeven, Klassiekballet en Floorwork. Op onze website vind je onder de button ‘lesaanbod’ een omschrijving van beide dansstijlen.

De lessen vinden plaats op dinsdag en vrijdag;
  ⁃    Klassiekballet: dinsdag 9-12 jaar en vrijdag 13+ jaar
⁃    Floorwork: vrijdag 13+ jaar

Wil jij een nieuwe uitdaging aangaan?
Kom dan eens bij een van deze lessen een proefles volgen.


OPEN AUDITIES WEDSTRIJDTEAMS 

Wil jij graag op een hoger niveau Hiphop of Jazz/Modern dansen? Jezelf laten zien, deel zijn van een groep en deelnemen aan wedstrijden? Dan is dit je kans! De audities voor onze wedstrijdteams vinden plaats in de eerste les week. De audities worden gehouden op de dagen en tijden zoals vermeld in het lesrooster seizoen 2021/2022. De lessen waar ‘selected’ achter staat geschreven zijn de groepen waarvoor je auditie kunt doen. Hieronder een overzicht welke leeftijden en teams er zijn;

Jazz/Modern Teams
⁃    24 Kids 7-10 jaar
⁃    24 Teens 11-13 jaar
⁃    24 Movement 14-16 jaar
⁃    24 17+ jaar

Hiphop Teams
⁃    UniCrew t/m 13 jaar
⁃    DragonCrew t/m 14 tm 17 jaar
⁃    DinoCrew t/m 18+ jaar


HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

⁃    De kantine plus bar zijn weer geopend, een lekker kopje thee of koffie kan weer gehaald worden. Uiteraard wordt iedereen vriendelijk verzocht 1,5m afstand te houden.
⁃    Kleedkamers daarentegen blijven gesloten. Helaas vinden wij onze kleedkamers niet groot genoeg om hier nu al om te kunnen kleden op 1,5m afstand.
⁃    Ben je te oud geworden voor een dansles en wil je doorstromen of wil je een andere les volgen? Geen enkel probleem, geef het wel even door. Stuur een mail naar onze administratie; admin@24dancecentre.nl

 

Wij zijn klaar voor een frisse ‘nieuwe’ start en hopen jullie mee te nemen in een gezellig energiek dansseizoen!

Tot volgende week!

TEAM 24DC