fbpx
Top

Nieuw dansseizoen 2020-2021

Welkom terug in de dansstudio! We staan weer te springen om binnen les te mogen geven. We starten weer op maandag 31 augustus met ons nieuw dansseizoen!

Heeft het verder nog consequenties voor jou als danser en ouder/bezoeker? Ja, ook wij moeten voldoen aan protocollen en maatregelen. Lees deze mail daarom goed door!

Dansseizoen 2020-2021: Veranderingen en regels betreft COVID-19

Gezondheidsklachten

Heb je last van de volgende gezondheidsklachten: …inmiddels kennen we het ‘riedeltje’ wel. Maar dat betekend niet dat we moeten verslappen. Ook bij 24DC gelden de regels vanuit het RIVM. O.a. verkouden en/of koorts is thuisblijven.

Lesrooster wijzigingen

Er zijn een aantal wijzigingen in tijden en in dagen doorgevoerd. Het kan dus zo zijn dat jou les op een ander tijdstip en/of zelfs op andere dag is. Kijk dus goed naar het nieuwe rooster! Het lesrooster is te vinden op onze website. Ben je te oud voor een dansles en wil je doorstromen of wil je een andere les volgen? Geen enkel probleem, geef het wel even door. Stuur even een mailtje naar onze administratie; admin@24dancecentre.nl.

Er zal dit jaar geen ‘Shop Till You Drop’ week (open lessen week) plaatsvinden. Dit omdat wij exact moeten weten wie en wanneer iemand een dansles heeft gevolgd. (Bron en contact onderzoek GGD)

Maximaal aantal leerlingen per les

  • Voor de groepen met dansers onder de 18 jaar hoeven we geen 1,5 meter maatregel door te voeren. We vragen wel om gepaste afstand van elkaar te houden. Tot onze medewerkers/docenten dient altijd 1,5 meter afstand gehouden te worden. Wij hanteren hierbij onze standaard maximaal aantal leerlingen per les.
  • Voor de groepen waarin ook dansers dansen die 18 jaar en ouder zijn hanteren we wel 1,5 meter afstand. Dit geldt niet alleen voor de “adults” lessen maar ook bijvoorbeeld voor de lessen 15+ jaar. De studio is zo ingericht dat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden, zie vloerstickers in de studio. Het maximaal aantal dansplekken wordt wel fors verlaagd. Mocht er een overbezetting zijn dan zullen we je hiervan op de hoogte brengen en een alternatief toewijzen. 

Duur lessen, 50 minuten

Ook wij hebben rekening te houden met de in- en uitstroom van onze dansers. Helaas hebben we geen ruimte in het lesrooster om tussen elke dansles 10-15 minuten wissel te implementeren. Dan zou de eerste les om 15:00 moeten beginnen of om 23:00 en later moeten eindigen. Daarom korten we de lessen in met 10 minuten. Bijvoorbeeld de 60 minuten lessen wordt 50 minuten en de 1,5 uur lessen worden 80 minuten. 

  • Kom niet te vroeg naar de dansstudio, kom gelieve niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van je dansles.
  • Ben je klaar met de dansles? Dan wordt je vriendelijk verzocht om de dansstudio direct te verlaten.

Mochten er weer versoepelende maatregelen plaatsvinden dan zullen de danslessen weer de normale duur zijn. 

Geen contributie verhoging

Ondanks dat we het ontzettend hard nodig hebben vinden we het niet gepast, gezien de lessen worden verkort met 10 minuten, om een contributie verhoging toe te passen. Er zal dus per september geen contributie verhoging worden toegepast.

Kleedkamers en kantine gesloten

De kleedkamers blijven gesloten. Helaas zijn onze kleedkamers niet groot genoeg om hier om te kunnen kleden op 1,5 meter afstand tot elkaar.

De kantine blijft gesloten. Ook deze ruimte is niet groot genoeg om onze dansers en gezellige ouders te ontvangen voor een kopje koffie en een leuk gesprek op 1,5 meter afstand.

Hoe vervelend wij het ook vinden, want wij houden erg van gezelligheid: Vragen wij aan alle ouders die hun zoon of dochter naar dansen brengen om ze bij de deur af te zetten en niet mee naar binnen te komen. Heeft je kind extra begeleiding nodig laat het ons weten.

Gebruik maken van het toilet is natuurlijk wel mogelijk!

Tot snel in onze dansstudio!

TEAM 24DC

No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website