fbpx
Top

Twentyfour Dance Centre

Allereerst de beste wensen voor 2019! Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en genoten hebben van de feestdagen. Wij zijn in de vakantie ontzettend druk geweest en zowel leerlingen als ouders hebben dit afgelopen zaterdag tijdens onze New Years Dance Day 2019 mogen bewonderen!


De laatste maanden hebben wij vaak gecommuniceerd vanuit het thema The Road To… Hierin namen we jullie mee in een stukje Beyond Basic geschiedenis tot en met nu en zijn geëindigd met dat we gaan veranderen van naam en uitstraling. 

In de laatste jaren zijn wij niet alleen een hobby schooltje voor onze leerlingen geweest maar ook een soort thuiskomen. Een dansschool met een veilig leerklimaat waarbij iedereen zichzelf mag en kan zijn. Wij streven er naar om zowel fysiek als mentaal het beste uit onze leerlingen te halen. Je leert niet alleen dansen, maar we proberen je mee te nemen in de dansers lifestyle. Een danser ben je 24uur per dag.

DUS met trots presenteren wij onze nieuwe naam:

Twentyfour Dance Centre is dé dans organisatie voor beginnende dansers, danstalenten, (semi-) professionals en bedrijven/organisaties. De Twentyfour Dance Centre is de overkoepelende naam voor 3 afdelingen in het geheel.
Twentyfour Dance Studio te Ede is de nieuwe Beyond Basic Ede. Hier worden alle reguliere lessen gegeven. De meeste klanten van ons zullen hier het meest mee te maken hebben. Je bent dus nu klant van Twentyfour Dance Centre, maar danst in een Twentyfour Dance Studio (de Studio is het gebouw). Wellicht nog een beetje wennen maar dit komt zeker goed!
Twentyfour Dance Education is de afdeling voor al onze educatieve opleidingen. Denk aan de Vooropleiding en Sport High School, Pallas Athene College. Deze opleidingen blijven de Vooropleiding en Sport High School Dance heten, maar zijn nu onderdeel van Twentyfour Dance Education.
Twentyfour Dance Business is de zakelijke afdeling. Bedrijven en organisaties die met ons in contact willen komen voor bijvoorbeeld: het boeken van workshops, dansstudio huren, aanvraag voor choreografie op maat en/of dansshows voor evenementen en producties

Wat veranderd er nu voor mij als klant van voormalig Beyond Basic Ede regulier en vooropleiding?
Inhoudelijk vrij weinig, alleen dat je nu gaat dansen in een frisse nieuwe studio, de Twentyfour Dance Studio! Alle contributies, lessen, docenten e.d. blijven zoals het was, het enige wat dus veranderd is zijn de naam en uitstraling. Wel van belang zijn de NIEUWE contact gegevens en website:


Nieuwe contact gegevens?
Website: www.twentyfourdancecentre.nl
Telefoon nummer: 0615310950‭
Algemeen email adres: info@24dancecentre.nl

Voor alle administratieve zaken
admin@24dancecentre.nl

Algemene vragen en opmerkingen (direct):
Twentyfour Dance Studio (Ede): studio@24dancecentre.nl
Twentyfour Dance Education (Vooropleiding): education@24dancecentre.nl
Twentyfour Business: business@24dancecentre.nl


Wij zijn erg blij dat we dit eindelijk met jullie mogen delen! Wij hopen dan ook dat je net zo enthousiast bent.Vandaag gaan we natuurlijk weer van start met de danslessen!Tot in onze nieuwe Twentyfour Dance Studio! Groetjes,Team Twentyfour Dance Centre

Team Twentyfour Dance Centre