fbpx
Top

NIEUWSBRIEF MAART 2024

We naderen alweer de laatste periode van het dansseizoen 2023-2024 waarin onder andere de eindvoorstelling van Twentyfour Dance Centre zal plaatsvinden! In deze mail lees je de belangrijkste highlights voor de aankomende tijd, lees ‘m dus goed door.


DanceFit lessen
Sinds maart zijn wij gestart met een nieuwe afdeling!!

24 DanceFit biedt een breed scala aan groepslessen in de ochtenden, met voor ieder wat wils. In alle lessen staat één element altijd voorop: je bent welkom zoals je bent. Beginner of gevorderd, het maakt niet uit.

Je mag hier jezelf zijn en groeien in fitheid en spierkracht op jouw eigen tempo en op een manier die bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn en veilig voelt in de DanceFit lessen.

Klinkt dat goed? Kom dan een proefles doen. Je kunt alle lessen uitproberen, je bent welkom!
Meer info? (Klik hier) (https://www.twentyfourdancecentre.nl/dancefit/)


EINDVOORSTELLING 2024

Het beloofd weer een geweldige tijd te worden. Zowel de weg er naar toe tot aan het eindresultaat op het podium wordt een feestje! Ook dit jaar sluiten we het jaar weer af met een eindvoorstelling. Hier laten alle groepen hun dans zien in een groot theater!

Er zijn dit jaar wel wat wijzigingen in het programma. Omdat we afgelopen jaar weer behoorlijk zijn gegroeid hebben we besloten om de eindvoorstelling uit te smeren over meerdere dagen zodat het backstage wat overzichtelijker wordt, de voorstelling wat korter wordt en er meer publiek ontvangen kan worden. Vorig jaar hebben we mensen moeten teleurstellen omdat we uitverkocht waren, dat willen we natuurlijk absoluut niet.
Op de volgende data zullen we de eindvoorstelling houden:

Donderdag 27 juni – avond – generale repetitie
Vrijdag 28 juni – avond – voorstelling 1
Zaterdag 29 juni – middag & avond – voorstelling 2 & 3

(exacte tijden volgen spoedig)
Grotendeels van de groepen dansen niet in alle 3 de voorstellingen. We streven ernaar om elke groep in 2 voorstellingen te laten dansen, is wel zo leuk! Naar alle waarschijnlijkheid zullen de aller kleinsten onder ons maar 1 voorstelling dansen, zaterdag middag.

De kaartverkoop start op maandag 13 mei 2024 aan de balie van de dansschool. (Online tickets kopen of voorafgaand reserveren is niet mogelijk.)

Meer informatie over de eindvoorstelling volgt spoedig. Er volgt dan een informatiepagina op onze website die constant up-to-date wordt gehouden.

Vakanties en feestdagen
Op de volgende data zijn wij gesloten:

1 April – Tweede Paasdag
27 April – Koningsdag
29 April t/m 12 mei – Meivakantie
1 Juli t/m 1 september – Zomerstop

(Bovenstaande data gelden niet voor de DanceFit lessen, Remco informeert jullie zelf over eventuele dagen wanneer er geen lessen worden gegeven)
Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben dan horen wij dat graag. Stuur een mail naar info@24dancecentre.nl of stel je vraag aan je docent.

We wensen iedereen heel veel succes met de voorbereidingen van de eindvoorstelling!
TEAM 24DC

No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website