fbpx
Top

Extra maatregelen en dansen

We hebben goed nieuws, maar helaas ook slecht nieuws.

De extra maatregelen die het kabinet afgelopen dinsdag heeft gepresenteerd raakt ons gedeeltelijk. Er waren nog wat onduidelijkheden omtrent het verbieden van groepslessen maar het kabinet heeft vandaag de website aangevuld met het volgende:

Dansers t/m 17 jaar
Goed nieuws! Er veranderd niks voor alle dansers t/m 17 jaar! Jullie kunnen gewoon naar de danslessen komen. 

Dansers 18+ jaar
Voor alle dansers van 18 jaar en ouder hebben we minder goed nieuws; helaas is het voor de aankomende 2 weken niet mogelijk om fysiek danslessen te komen volgen. We betreuren dit enorm! Maar we gaan ons uiterste best doen om jullie toch te betrekken bij de danslessen!


*Live Online Danslessen*

In de lockdown van afgelopen april ontwikkelde we ons platform Online Dance Classes. Alhoewel dit platform een succes was en nog steeds draait willen we het dit keer toch anders organiseren voor onze 18+ dansers.

Gemixte 15+ danslessen
Sommige danslessen bestaan gedeeltelijk uit dansers onder de 17 jaar en dansers die 18 jaar en ouder zijn (Denk bijvoorbeeld aan de 15 t/m 18 jaar en 15+ jaar danslessen). Deze lessen gaan in principe gewoon door voor de dansers t/m 17 jaar en wordt er voor de 18+ jarige dansers een live verbinding opgezet om de dansles lekker vanuit je woonkamer bij te wonen! Doe je best!

De Adults (18+) danslessen
Alle Adults (18+) danslessen komen fysiek in de dansstudio ter vervallen.
Hiervoor gaan we speciale live online danslessen geven! 


*Hoe en wat?*

Morgen ochtend (donderdag) gaan we alles testen en hopen we direct een live verbinding te kunnen creëren voor alle 18+ dansers die donderdag avond dansen. We zullen de betreffende danslessen apart benaderen met een instructie hoe je de dansles live kan bijwonen.

Download alvast de app Zoom op je smartphone of laptop/computer. Dan ben je eigenlijk al ready-to-go!


We hopen op jullie begrip en medewerking in deze ontzettend vervelende tijd. Even de schouders eronder en dan gaan we er vanuit dat we over twee weken iedereen weer mogen ontvangen in onze dansstudio!

Tot snel!

TEAM 24DC