fbpx
Top

EINDVOORSTELLING 27 t/m 29 JUNI 2024

Laatste update: 22-05-2024

Op deze pagina is alle informatie te vinden m.b.t. de eindvoorstelling WE ARE 24 (donderdag 27 t/m 29 juni 2024) en wordt constant geüpdatet. Scroll verder naar beneden voor de;

 • Kaartverkoop
 • Kleding
 • Eten/drinken
 • Film/fotografie
 • Vrijwilligers.

Lees alle info goed door!

Het kan zijn dat je nog bepaalde informatie mist. We zijn momenteel druk bezig met het organiseren van de voorstelling, en zodra we meer details hebben, zullen we deze direct op deze pagina delen.

Waarom meerdere dagen i.p.v. één dag?

Voor de meeste 24-dansers en natuurlijk de papa’s en mama’s die al wat seizoenen mee draaien wordt het even wennen. I.p.v één dag dansen kan het zijn dat je nu drie dagen danst! Waarom? Vorig jaar was het backstage erg druk en omdat we dit seizoen weer behoorlijk zijn gegroeid in ledenaantal kunnen we de veiligheid niet meer met 100% zekerheid waarborgen. Wordt de voorstelling te lang en organisatorisch brengt het meerdere uitdagingen met zich mee (denk aan te lange make-up schema’s, omkleed faciliteiten, toiletten etc).

We stonden op een kruispunt om optie 1; twee verschillende voorstellingen te houden op één dag, maar dat zou betekenen dat iedereen maar één keer danst, in één voorstelling zit. Dat was voor ons een no-go. Het hele jaar hard gewerkt voor dan maar eenmalig 2-3 minuten op het podium. Optie 2;  een extra voorstelling erbij waarin de groepen rouleren zodat ze toch twee keer hun dans kunnen uitvoeren (m.u.v. onze peuters), maar verspreid over meerdere dagen.

We zijn natuurlijk voor optie 2 gegaan. Dit is het dé seizoensafsluiting van onze dansschool! We begrijpen goed dat het wellicht wat uitdaging met zich mee kan brengen in de gezinsorganisatie, maar hopen op iedereen zijn flexibiliteit en enthousiasme en daar danken we jullie voor. Dit jaar worden het weer top voorstellingen!

Het is bijna zover...!

WE ARE 24

PROGRAMMA INFORMATIE

Dit jaar dansen we de eindvoorstelling verspreid over 3 dagen.

De generale repetitie is op:
– Donderdag 27 juni vanaf 18:00. (iedereen danst de generale m.u.v. de Peuters en Swingkids 5-6)

De voorstellingen zijn op:
– vrijdag 28 juni om 19:30
– Zaterdag 29 juni om 14:00
– Zaterdag 28 juni om 19:30

Alle groepen dansen minimaal 2 voorstellingen (m.u.v. de peuters en Swingkids 5-6). Kijk dus goed in welke voorstellingen je danst en met welke groep(en). Dans je in meerdere danslessen? Kijk dan extra goed.

In welke voorstellingen je danst is te vinden in het document door op onderstaande button te klikken! 

In welke voorstelling dans jij?

TIJDSCHEMA’S

Generale repetitie - do 27 juni 2024

Datum: do 27 juni 2024
Tijden 18:00 – 21:00

Tijdens de generale repetitie hoef je niet de gehele tijd aanwezig te zijn. Zorg dat je minimaal 20 minuten van te voren aanwezig bent voordat je aan de beurt bent, zie generale repetitie rooster voor hoe laat jij moet dansen. Als je klaar bent mag je direct weer gaan.

KLIK HIER  (update 22-05-2024)

Locatie: Theater Lampengiet, Kerkewijk 10, 3901 EG Veenendaal

Voorstelling 1 - vr 28 juni 2024 (avond)

Datum: Vr 28 juni 2024

Schema:
– 17:30: Dansers aanwezig (backstage/artiesten ingang)
– 19:30: Start voorstelling 1
– 21:30: Einde

*Alle dansers in de groepen 5-8 jaar dansen vóór de pauze en mogen in de pauze worden opgehaald. Uiteraard hopen we liever dat ze blijven want het is wel zo gezellig als ze de einddans mee doen met de gehele dansschool.

Locatie: Theater Lampengiet, Kerkewijk 10, 3901 EG Veenendaal

Voorstelling 2 - za 29 juni 2024 (middag)

Datum: Za 29 juni 2024

Schema:
– 12:00: Dansers aanwezig (backstage/artiesten ingang)
– 14:00: Start voorstelling 2
– 16:00: Einde

Locatie: Theater Lampengiet, Kerkewijk 10, 3901 EG Veenendaal

Voorstelling 3 - za 29 juni 2024 (avond)

Datum: Za 29 juni 2024

Schema:
– 18:30: Dansers aanwezig (backstage/artiesten ingang)
– 19:30: Start voorstelling 3
– 21:30: Einde

*Alle dansers in de groepen 5-8 jaar dansen vóór de pauze en mogen in de pauze worden opgehaald. Uiteraard hopen we liever dat ze blijven want het is wel zo gezellig als ze de einddans mee doen met de gehele dansschool.

Locatie: Theater Lampengiet, Kerkewijk 10, 3901 EG Veenendaal

Kaartverkoop

De kaartverkoop start op: Maandag 13 mei 2024 om 16:00 uur.

De kaartverkoop houden we in eigen beheer en kaarten kunnen worden gekocht aan de balie in Twentyfour Dance Centre, Peppelensteeg 10. Niemand achter de balie? Loop even een dansstudio in en vraag naar een medewerker!

Kaarten zijn tijdens onze normale openingstijden te koop.

Voorverkoop:  €18,00 p/s (t/m 26 juni 2024)
Deurverkoop:  €20,00 p/s (op de dag zelf)

LET OP: Gelieve contant en gepast te betalen. Wilt u toch pinnen? Dat kan tegen een tarief van €0,25 extra per entreekaart. Kaarten zijn niet van te voren te reserveren of retourneren.

 

Kleding

Alle docenten communiceren zelf met hun dansers en/of ouders hoe en wat m.b.t. de kleding voor hun choreografie.
Mochten daar onduidelijkheden over zijn? Vraag het gerust aan de docent.. Liever te vroeg dan te laat!

KLIK HIER (volgt spoedig) voor het kleding schema, hierin zie je wat je zelf mee moet nemen en wat 24DC voor je heeft.

 

Haar en make-up

Leerlingen boven de 12 maken zichzelf op. Voorbeelden komen die dag te hangen op de deuren van de kleedkamers. Mascara, (wenkbrauwen) en foundation vragen we de leerlingen zelf al thuis aan te brengen of dit mee te brengen, de rest (oogschaduw, blush) komt van 24DC zelf, zo behoudt iedereen dezelfde kleuren make-up. Make-up ligt klaar op make-up tafels in de daarvoor aangewezen ruimte.

Ook de haren moeten door leerlingen boven de 12 zelf gedaan worden, dit gelieve al thuis. Een halfhoge staart met middenscheiding. Het moet een strakke staart zijn en een nette rechte scheiding. Glad gekamd, geen bobbels of losse plukjes (plakken, plakken, plakken). Mochten ze dit niet zelf kunnen help ze hier thuis dan even bij…Vaak genoeg komen er dan toch veel leerlingen aan zonder dat hun haren gedaan zijn. We hebben hier helaas geen tijd voor. 

 

Eten en drinken

Alle dansers moeten zelf voor hun eigen eten en drinken zorgen. Graag een drinkfles die opnieuw gevuld kan worden, in de meeste kleedkamers en op de toiletten zijn kranen. Zaterdagmiddag is er voldoende lunchtijd om goed te eten. Twentyfour Dance Centre zorgt er voor dat er (extra) voldoende water/limonade ter beschikking is.

Na de middag voorstelling op zaterdag 29 juni 2024 worden alle dansers vriendelijk verzocht om het theater te verlaten en thuis te gaan eten, pauzeren.


LET OP:

Het is de verantwoordelijkheid van de ouder(s) om te beslissen of hun zoon(s) en/of dochter(s) na de zaterdagmiddagvoorstelling zelfstandig hun pauze mogen nemen, bijvoorbeeld in het centrum van Veenendaal.

 

Film en fotografie

Twentyfour Dance Centre heeft een eigen professionele camera en fotografie ploeg. Het filmen en fotograferen vanuit het publiek is dan ook niet toegestaan. Het is namelijk erg storend voor de mensen achter je om tegen een (fel) beeldscherm aan te moeten kijken.

De video’s en foto’s die wij maken krijgt iedereen DIGITAAL en GRATIS!

 

Vrijwilligers

Uiteraard hebben we dit jaar weer flink wat vrijwilligers nodig om alles backstage in de juiste banen te leiden! Taken zoals groepsbegeleiding, make-up/haar verzorgen, veiligheid/EHBO, kostuums beheren etc etc…

Lijkt het je leuk om als ouder, grote zus, broer, tante, oom of welke affiniteit je ook hebt met Twentyfour Dance Centre te helpen om dit weekend weer tot een succes te laten verlopen?  Vul dan het contact formulier hieronder in:

 

   

  VRAGEN M.B.T. DE VOORSTELLING?

  Stel je vraag gerust aan je eigen dansdocent. Mocht deze de vraag niet kunnen beantwoorden? Mail dan naar info@24dancecentre.nl of vul het contact formulier in op onze website.

   

  We wensen alle dansers ontzettend veel succes met de laatste voorbereidingen!!