fbpx
Top

Over ons

Twentyfour Dance Education is een particuliere Vooropleiding voor jong, ambitieus danstalent vanaf de leeftijd van 11 jaar die begeleid worden op weg naar het verwezenlijken van hun droom.

Wij bieden een intensief weekendprogramma aan dat jonge talenten optimaal voorbereidt op het doen van toelatingsaudities aan een MBO-of HBO-dansvakopleiding.

Hoe train je, hoe stel je de juiste doelen voor het beste resultaat in jouw ontwikkeling? Door middel van mentorgesprekken en een nauwe samenwerking met Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede worden de leerlingen hierin begeleid. Dit om de kansen om aangenomen te worden op een dansopleiding te vergroten.

Wij ondersteunen deze talenten in hun persoonlijke groei. Wij begeleiden hen niet alleen om zich danstechnisch te ontwikkelen maar ook om te kijken naar: wie ben ik? Eigenheid en authenticiteit staan voorop. Het is belangrijk om te weten wie je bent en waar je kracht ligt in de leuke maar harde danswereld.

Professionaliteit

De lessen worden verzorgd door gepassioneerde en professionele Hbo afgestudeerde dansdocenten. Deze docenten zullen de lessen zo inhoud geven dat er een duidelijke vooruitgang kan en moet plaatsvinden.

Ieder schooljaar zijn er twee toets momenten, een testles die afgenomen wordt door een testcommissie van interne en externe dansdocenten, dansers en/of choreografen. Met de uitkomst van deze beoordeling ofwel testgegevens kunnen de leerlingen hun doelen aan scherpen of nieuwe doelen te formuleren. Zo blijft de ontwikkeling van de leerlingen optimaal. 

Ook is het mogelijk om je bij onze Vooropleiding aan te sluiten zonder dat je in de toekomst een dansopleiding wil gaan volgen. Neem contact met ons op via het contactformulier en dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen!

Lesaanbod

Wij bieden een weekendprogramma aan, hetgeen betekent dat de leerlingen niets in hun persoonlijke weekschema hoeven aan te passen. Het is een brede opleiding met in het lespakket o.a. Klassiek Ballet, Modern, Urban, Floorwork en Improvisatie. De lessen vinden plaats op vrijdagen van 17.00u – 21.00u en op zaterdagen van 9.30u tot uiterlijk 15.00u.

Wanneer je auditie moet gaan doen voor een MBO- of HBO-dansvakopleiding wordt er gevraagd om een auditiesolo. In je examen jaar krijg je naast de bovenstaande lessen aanvullend auditietraining, in deze les krijg je les in compositie wat aansluit op de voorafgaande improvisatie lessen en wordt je persoonlijk begeleid bij het creëren van je auditiesolo.

In het weekendprogramma worden er ook diverse workshops aangeboden door gastdocenten uit binnen- en buitenland. Meedoen aan deze workshops en georganiseerde projecten geeft je de kans om ervaring op te doen in de uitdagende wereld van een danser.

De kosten voor deze Vooropleiding bedragen €1500,00 euro per schooljaar. De betaling van de contributie geldt voor 10 maanden per schooljaar, in de maanden juli en augustus hoeft er geen contributie voldaan te worden. Daarnaast kan er naast deze Vooropleiding kosteloos deelgenomen worden aan iedere dansles doordeweeks bij Twentyfour Dance Centre.

Kom jij auditie doen?

Om het opleidingsniveau te waarborgen houden we een selectieprocedure, oftewel een auditie. Tijdens de auditie krijgen de dansers les in meerdere dansstijlen waarbij een vakjury de dansers beoordeeld op verschillende punten. Dit zijn punten zoals hieronder omschreven staat:

Danstechnische vaardigheden

Uitstraling en eigenheid

Reflectievermogen

Motivatie en doorzettingsvermogen

Wat is de potentie van de danser om de top te halen

Het is overigens niet zo dat je al bekend moet zijn met iedere dansstijl, wij kijken naar jouw potentie als toekomstige danser.

Voel jij je gemotiveerd om nog meer te gaan dansen? Je eerste stap richting de professionele danswereld maken? Schrijf je hieronder dan direct in!

Schrijf je nu in voor de auditie!

TWENTYFOUR DANCER

  ‘I TURNED ‘ROUND AND THERE YOU GO’

  FILM
  WESSEL GROENENDIJK

  CHOREOGRAFIE
  NIKKY DE GRAAF
  KIMBERLY TUMMERS
  ANOUK PLEIJLER

  Contactgegevens

  Tel.: 06 15 31 09 50

  Mail: education@24dancecentre.nl

  Dansstudio adres:
  Peppelensteeg 10, 6715CV te Ede

  Postadres:
  Nieuwe Maanderbuurtweg 768, 6717BJ te Ede

  Volg ons op social media