fbpx
Top

VOOROPLEIDING DANS Droom jij ook van een carrière in de danswereld?! Geef je dan nu op voor de auditie van de vooropleiding van Twentyfour Dance Education. Vele dansers gingen je voor en staan nu aan de voet van hun carrière. LEES MEER

OVER ONS

De Vooropleiding van Twentyfour Dance Education is een particuliere dansopleiding voor talentvolle dansers vanaf de leeftijd van 11 jaar. Wij bieden een weekendprogramma aan hetgeen betekent dat de leerlingen niets in hun persoonlijke weekschema hoeven aan te passen. Het is een brede opleiding met in het pakket o.a. Klassiek Ballet, Moderne Dans, Urban, Floorwork en Improvisatie. Naast de vaste lessen krijgen de leerlingen mental coaching en worden er ook diverse workshops aangeboden door gastdocenten uit binnen- en buitenland. Meedoen aan deze workshops en georganiseerde projecten geeft je de kans ervaring op te doen in de uitdagende wereld van een danser.

Waarom Twentyfour Dance Education?

Het is een intensief programma dat jonge talenten voorbereidt op het doen van audities voor MBO-of HBO dansvakopleidingen. Wij ondersteunen deze talenten in hun persoonlijke groei. Wij begeleiden hen niet alleen om zich danstechnisch te ontwikkelen maar ook om te kijken naar: wie ben ik? Eigenheid en authenticiteit staan voorop. Het is belangrijk om te weten wie je bent en waar je kracht ligt in de leuke maar harde danswereld.

Hoog slagingspercentage

Mental coaching: middels mentor begeleiding (groep & individueel)

Auditie training

Nauwe samenwerking met gespecialiseerde fysiopraktijk

Diversiteit van dansstijlen

Weekend programma

Een goede voorbereiding

Wegens de populariteit van dans komen er steeds meer jonge talentvolle dansers een poging wagen om een spot te bemachtigen binnen een mbo of hbo dansopleiding. Het is dan ook niet vanzelfsprekend dat wanneer je goed kan dansen je ook een professionele danser kan worden. Een goede voorbereiding om aangenomen te kunnen worden op een dansopleiding is dus sterk aanbevolen. Het vereist discipline en motivatie. Genoeg uren maken en ervaring opdoen is dan ook een must.

De vooropleiding van Twentyfour Dance Education kijkt naar de individuele kwaliteiten van de leerling en hoe ze die kunnen verbeteren. Hoe train je, hoe stel je de juiste doelen voor het beste resultaat in jouw ontwikkeling? Door middel van mentorlessen worden de leerlingen hierin begeleid. Dit om de kansen om aangenomen te worden op een dansopleiding te vergroten.

Professionaliteit

De lessen worden verzorgd door professionele HBO afgestudeerde dansdocenten. Deze docenten zullen de lessen zo inhoud geven dat er een duidelijke vooruitgang kan en moet plaatsvinden. De dansdocenten en de mentoren, elke klas krijgt een eigen mentor, werken nauw samen om de ontwikkelingen van de leerlingen te monitoren. Zo ontstaat er een goede balans tussen de les inhoudelijke doelen van de desbetreffende dansles/dansdocent en de individuele doelen van de leerling zelf die worden opgemaakt in de mentorlessen.

Ook wordt er tweemaal per jaar een testles afgenomen door een testcommissie. Binnen de “normale” danslessen worden de leerlingen beoordeeld door interne en externe dansdocenten, choreografen en/of artistiek leiders vanuit het binnen- en buitenland. Met deze beoordeling ofwel testgegevens kunnen de leerlingen hun doelen aan scherpen of nieuwe doelen te formuleren. Zo blijft de ontwikkeling van de leerlingen optimaal.

AUDITIES

De klas bestaat uit maximaal 12 leerlingen. We willen dat iedere leerling voldoende aandacht krijgt om zijn/haar potentie maximaal te benutten. Om het opleidingsniveau te waarborgen houden we dus een selectieprocedure, oftewel een auditie. Tijdens de auditie krijgen de dansers meerdere danslessen in diverse dansstijlen waarbij een vakjury de dansers beoordeeld op verschillende punten. Dit zijn punten zoals hieronder omschreven staat:

Danstechnische vaardigheden

Uitstraling en eigenheid

Reflectievermogen

Motivatie en doorzettingsvermogen

Wat is de potentie van de danser om de top te halen

Wil jij een toekomst in de danswereld? Volg dan de Vooropleiding van Twentyfour Dance Education en ontwikkel jou danstalent! Om deel te nemen aan de Vooropleiding is het van belang dat je de selectieprocedure / auditie succesvol hebt doorlopen.

Kom ook auditie doen!

TWENTYFOUR DANCER

  Bekijk nu alle

  Vooropleiding tarieven!

  meer info

  twentyfour in

  contact
  Auditie

  Kom ook eens langs!

  Neem voor al jouw vragen contact met ons op via de onderstaande contact gegevens of kom even bij ons langs!

  0615310950

  EDUCATION@ 24DANCECENTRE.NL

  PEPPELENSTEEG 10, 6715 CV, EDE

  connect with us