fbpx
Top

24 DANCE FIT IS HET NIEUWE ONDERDEEL VAN 24 DANCE CENTRE.

Wil jij graag meedoen aan groepslessen en doe je dat het liefst in de ochtenduren?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Even voorstellen

Mijn naam is Remco en ik ben Master Trainer van 24 Dance Fit. Ik houd al mijn hele leven van dansen, rolde de aerobicwereld in via een streetdanceles die ik op een sportschool gaf, en daarna heb ik me verder gespecialiseerd in groepslessen. Met vele jaren ervaring als groepslesdocent heb ik me nu aangesloten bij de mooie organisatie die 24 is, en mag ik dit nieuwe onderdeel 24 Dance Fit gaan leiden.

.

24 DANCE FIT

24 Dance Fit biedt een breed scala aan groepslessen in de ochtenden, met voor ieder wat wils. In alle lessen staat één element altijd voorop: je bent welkom zoals je bent. Beginner of gevorderd, het maakt niet uit.

Je mag hier jezelf zijn en groeien in fitheid en spierkracht op jouw eigen tempo en op een manier die bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn en veilig voelt in de Dance Fit lessen.

Klinkt dat goed? Kom dan een proefles doen. Je kunt alle lessen uitproberen, je bent welkom!

Ons lesaanbod

24 LATIN

Word jij ook blij van dansen en swingende muziek? Dan is 24 Latin de perfecte manier voor jou om lekker te bewegen en fit te worden/blijven. In deze les combineren we latin en andere muziekstijlen met leuke en effectieve dansbewegingen. 24 Latin is daarmee een energieke cardioles die je helpt om soepel en fit te worden/blijven, maar die ook je humeur een boost geeft. Je komt met nieuwe energie en een glimlach de les weer uit.

Het maakt niet uit of je ervaren of een beginner bent, 24 Latin is geschikt voor iedereen. Iedereen mag op zijn eigen niveau meedoen, terwijl we samen dansen en plezier hebben.

Eerst een keertje uitproberen? Dat kan! Schrijf je vandaag nog in voor een proefles en ervaar zelf hoe leuk het is om te dansen voor je gezondheid.

24 CORE

Welkom bij 24 Core! Core is een groepsfitnessles waarbij je traint met een speciale buis, gevuld met grit. Tijdens de workout beweegt het grit in de buis heen en weer, waardoor je al je spieren extra stevig traint.

De les bestaat uit een combinatie van cardio- en krachtoefeningen die je hele lichaam uitdagen en sterker maken. Elke Core-oefening bestaat uit meerdere moeilijkheidsniveau’s, waardoor de les geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Iedereen is welkom, en iedereen kan op zijn eigen niveau aan de les meedoen.

Eerst een keertje uitproberen? Dat kan! Schrijf je vandaag nog in voor een proefles en ervaar zelf hoe Core je helpt om sterker te worden.

De gritbuizen bestaan in vier maten, S, M, L en XL. Heb je klachten of ben je bang voor blessures? Overleg dan met de docent welke buis het best bij jou past.

24 BURN

Welkom bij 24 Burn! Burn is een groepsfitnessles die je hele lichaam traint met een mix van cardio- en krachtoefeningen. Burn is speciaal voor iedereen die op zoek is naar een sportles die zowel je hartslag verhoogt als je spieren versterkt.

Tijdens de les maak je gebruik van je eigen lichaamsgewicht en de speciale Burn gritbuizen. Daardoor kun je op een veilige manier en helemaal op je eigen niveau aan de les meedoen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over blessures door zware gewichten.

Je leeftijd en fitnessniveau maken niet uit. Burn is geschikt voor iedereen die zijn kracht en conditie wil verbeteren.

Eerst een keertje uitproberen? Dat kan! Schrijf je vandaag nog in voor een proefles.

24 PILATES

24 Pilates is een training speciaal voor iedereen die zoekt naar meer soepelheid en flexibiliteit.

In elke 24 Pilates-les beginnen we met een makkelijke oefening en maken we die in stapjes zwaarder – als jij dat wilt. Daardoor is de les geschikt voor alle niveaus. De oefeningen helpen om je spieren langer te maken, je houding te verbeteren, en je meer balans en flexibiliteit te geven, met als resultaat een sterk en soepel lichaam.

Omdat je rustig beweegt op kalme muziek, ben je bewuster met je lichaam bezig en train je je spieren effectiever. Heb je daar behoefte aan? Kom dan eens kijken bij deze les.

Voor meedoen aan 24 Pilates heb je niets anders nodig dan een matje, en daar zorgen wij voor. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor een proefles.

24 SHAPE

24 Shape is onze variatie op het concept van de billen-buik-benentraining. Wil jij graag een fitter, strakker lichaam? Ben je op zoek naar meer spierkracht en uithoudingsvermogen? Al deze dingen pakken we aan in de 24 Shape les.

24 Shape lijkt op het eerste gezicht een rustige groepsles. Maar schijn bedriegt! Dit is een uitdagende workout. Met staande en liggende oefeningen richten we ons op het versterken en vormen van de spieren in het hele lichaam, met speciale aandacht voor je billen, buik en benen.

Spierpijn na 24 Shape is daardoor geen onbekend verschijnsel. Je voelt de volgende dag precies waar je spieren zitten! Toch is deze les geschikt voor elk niveau, of je nu beginner of gevorderd bent. Elke oefening begint licht en is zwaarder te maken als jij dat zelf wilt. Dat maakt het een les die veel voldoening geeft: je merkt vaak na een paar keer meedoen al dat je sterker wordt en de oefeningen langer kan volhouden.

Klinkt dat goed? Schrijf je dan vandaag nog in voor een proefles en ervaar zelf hoe snel 24 Shape jouw lichaam sterker en fitter kan maken.

24 MIX

Houd je van afwisseling en uitdaging in je sportles? Dan kun je je helemaal uitleven bij 24 Mix. We brengen de beste elementen van onze groepslessen bij elkaar, waaronder Burn, Core, Shape en Steps.

De naam zegt het al: tijdens deze les gooien we alles in de mix en gebruiken we de attributen uit verschillende lessen, zodat je maximaal kunt knallen en na een uur met een heerlijk voldaan gevoel de les uit komt. 24 Mix combineert calorieverbranding met spierversterking en cardiotraining. Het is een intervaltraining waar iedereen op zijn eigen niveau aan kan meedoen; je kunt de les net zo uitdagend maken voor jezelf als je wilt.

Wil jij een sportles met veel variatie en afwisseling? Schrijf je dan vandaag nog in voor een proefles en ervaar zelf een gevarieerde, effectieve workout die je keer op keer weer uitdaagt!

24 STEPS

24 Steps is dansen, aerobics en Steps in één. Dit is niet een typische fitness-stepsles waarbij de steps telkens een stapje hoger worden, maar echt aerobics-steps. We doen uitdagende choreografieën op swingende, opzwepende muziek, dus ideaal voor wie van veel pasjes en bewegen op muziek houdt. Doordat je een choreografie aanleert, heb je niet door hoe hard je werkt aan de spierkracht in je billen, buik en benen.

Ga jij de Stepsuitdaging aan? Schrijf je dan vandaag nog in voor een proefles, en doe je stappenteller om!

24 MOVE

24 Move is de meest uitdagende dansworkout van 24 Fit. We bouwen aan echte danschoreografieën die je telkens in een aantal weken aanleert. De stijlen variëren van salsa tot dancehall tot afro tot hiphop, en nog veel meer. Perfect voor wie van dansen houdt en het leuk vindt om te dansen in meerdere stijlen.

Kom in lekker zittende kleding en je sportsneakers. Schrijf je nu in voor een proefles en dans de sterren van de hemel!

ALTIJD EEN GRATIS PROEFLES!

LESROOSTER

Bekijk hieronder het lesrooster voor alle groepslessen van 24 DANCE FIT

Bij vragen neem gerust contact met ons op!

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
09:00
24-Move
Zaal 1
09:00
10:00
Instructeur: Remco
24-Latin
Zaal 1
09:00
10:00
Instructeur: Remco
24-Pilates
Zaal 1
09:00
10:00
Instructeur: Remco
24-Steps
Zaal 1
09:00
10:00
Instructeur: Remco
24-Burn
Zaal 1
09:00
10:00
Instructeur: Remco
10:00
24-Core
Zaal 1
10:15
11:15
Instructeur: Remco
24-Shape
Zaal 1
10:15
11:15
Instructeur: Remco
24-Mix
Zaal 1
10:15
11:15
Instructeur: Remco
24-Shape
Zaal 1
10:15
11:15
Instructeur: Remco
24-Latin
Zaal 1
10:15
11:15
Instructeur: Remco
11:00

Maandag

 • 24-Move
  09:00 - 10:00
 • 24-Core
  10:15 - 11:15

Dinsdag

 • 24-Latin
  09:00 - 10:00
 • 24-Shape
  10:15 - 11:15

Woensdag

 • 24-Pilates
  09:00 - 10:00
 • 24-Mix
  10:15 - 11:15

Donderdag

 • 24-Steps
  09:00 - 10:00
 • 24-Shape
  10:15 - 11:15

Vrijdag

 • 24-Burn
  09:00 - 10:00
 • 24-Latin
  10:15 - 11:15
No events available!

VRAAG NU JE GRATIS PROEFLES AAN!

TARIEVEN

 • 35
 • Per maand
 • BASIS

  • Groepslessen 24 Dance Fit
  • 1x per week
  • Maandelijks opzegbaar
  • 1 Maand opzegtermijn
 • 45
 • Per maand
 • Premium

  • Groepslessen 24 Dance Fit
  • Onbeperkt groepslessen
  • Maandelijks opzegbaar
  • 1 Maand opzegtermijn
 • 95
 • Per rittenkaart
 • 10-RITTENKAART

  • 10-Rittenkaart
  • Groepslessen 24 Dance Fit
  • Zelf te bepalen wanneer je komt!
  • 1 Jaar geldig

Betalen van de contributie

24 Dance Fit is onderdeel Twentyfour Dance Centre en werkt met een automatische incasso. Rond de 1e van elke maand zullen wij de contributie automatisch van uw rekening afschrijven. Als je inschrijving in het midden van de maand valt dan berekend ons systeem het deel van de maand gerekend vanaf de opgegeven inschrijfdatum. De eerste keer dat we incasseren kan het dus zijn dat we de contributie dubbel afschrijven (resterend maand contributie en de maand vooruit).

Duur en beëindiging lidmaatschap


Twentyfour Dance Centre hanteert standaard een maandabonnement en is maandelijks opzegbaar. De Vooropleiding is een jaar abonnement. Een lidmaatschap gaat in op de 1ste van de maand met een looptijd van één maand. Vervolgens wordt deze stilzwijgend verlengd met één maand. Opzeggen schriftelijk of per e-mail (admin@24dancecentre.nl) aan Twentyfour Dance Centre . Opzeggen van het lidmaatschap moet worden gedaan voor de 1ste van de maand waarna er nog 1 maand in rekening wordt gebracht.

Een wijziging doorvoeren m.b.t. administratieve zaken?

Stuur een email naar admin@24dancecentre.nl en vermeld duidelijk in de e-mail om wie en wat  het om gaat. Wij proberen de e-mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

PROEFLES AANVRAGEN

Kom een gratis proefles doen!

  SCHRIJF JE NU IN!

  Ik wil me graag inschrijven

  Wat ontzettend leuk dat je je wilt inschrijven voor een abonnement bij 24 Dance Fit. We verwelkomen je met open armen!

  24 Dance Fit is onderdeel van Twentyfour Dance Centre en daar zal je het abonnement ook afsluiten. Druk op de onderstaande button om naar het inschrijfformulier te gaan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  KLIK HIER

  CONTACT

  Heb je een vraag of opmerking? Wij helpen je graag.
  Mail naar fit@24dancecentre.nl en we beantwoorden je mail zo snel mogelijk!

  Locatie groepslessen:
  Twentyfour Dance Centre
  Peppelensteeg 10, 6717BJ Ede

  Onze locatie heeft voldoende gratis parkeerplekken voor de deur!

  Postadres:
  Nieuwe Maanderbuurtweg 768, 6717BJ Ede