fbpx
Top

Coronavirus & danslessen

Update: 10-05-2020

We mogen weer…!  We hebben goedkeuring van de gemeente gekregen om ook weer danslessen te verzorgen aan volwassenen (19+). 

We kunnen dus weer dansen met iedereen! YES!

Vorige week hebben we al een buiten lesrooster met jullie gecommuniceerd, deze komt ter vervallen. Dit i.v.m. dat volwassenen (19+) nu ook weer mogen sporten/dansen. Het is een beetje passen, meten en samenvoegen omdat we natuurlijk niet buiten tot 22:00 kunnen doorknallen, geluidsnormen…

Informatie buiten danslessen
Het aangepaste buitenlesrooster, protocollen & maatregelen en overige info is te vinden op onze website. Zorg dat je op de hoogte bent van alle informatie voordat je komt dansen! Klik hier om direct naar de pagina te gaan.

VIDEO IMPRESSIE TESTFASE BUITENDASLESSEN:

TOT VAN DE WEEK ALLEMAAL!

TEAM 24DCUpdate: 03-05-2020

Goed nieuws! Ons plan om buiten danslessen te geven is goedgekeurd door de gemeente. Wij zijn ontzettend blij dat we weer mogen dansen met de leerlingen t/m 18 jaar en hopen jullie ook!

gezegd hebbende willen we jou als danser en je ouders er wel op wijzen de onderstaande informatie goed door te lezen. Om deel te mogen nemen aan de buitenactiviteiten moet iedereen op de hoogte zijn van alle maatregelen die door ons in samenwerking met de gemeente zijn opgesteld. De politie en handhaving houdt strenge controles en op boetes zitten we allemaal niet te wachten. Los daarvan is het vooral belangrijk dat deze maatregelen worden nageleefd voor de veiligheid van jou als danser maar ook die van onze medewerkers en vrijwilligers.

Informatie buiten danslessen
Wanneer de danslessen beginnen, voor welke leeftijden, het (aangepaste) buiten lesrooster, protocollen & maatregelen en nog veel meer is te vinden op onze website! Klik hier om direct naar de pagina te gaan.

Corona-coördinator/ vrijwilligers gezocht
Eén van de verplichte maatregelen is dat er een corona-coördinator aanwezig moet zijn wanneer we de activiteiten geven. Deze coördinator zal de opgestelde maatregelen en protocollen bewaken, zorgen dat iedereen zich eraan houdt en waar nodig klanten en buitenstaanders hierop wijzen. Ook is deze coördinator het aanspreekpunt voor de politie en handhaving. De corona-coördinator is te herkennen aan een felgekleurd hesje. 
 
Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (18+) die deze belangrijke taak op zich willen nemen voor een 1 of meerdere dagen in de week tijdens onze buitenactiviteiten. Wie helpt ons mee om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt?? Stuur een mailtje naar info@24dancecentre.nl en meld je aan als vrijwilliger!

Tot snel in de danslessen!

Team 24DCUpdate: 25-03-2020

We zijn pas 1,5 week onderweg en dit voelt nu al als een eeuwigheid. Van dagelijks enthousiaste dansers in onze studio, die niet genoeg kunnen krijgen van dansen en de gezelligheid, naar een lege en stille dansschool. Wij vinden het vreselijk en hartverscheurend om deze gestelde maatregel in acht te moeten nemen maar verkiezen natuurlijk gezondheid boven alles!

Twentyfour Dance Centre (24DC) kenmerkt zich zowel om de hoge kwaliteit van de danslessen als het familiaire groepsgevoel. Het moment waar dansvrienden en vriendinnen elkaar in de armen vliegen en ouders hun kinderen vol trots kunnen bewonderen. Een bittere pil die jij, maar ook wij moeten slikken want we haalden hier allemaal ontzettend veel vreugde en voldoening uit.

Desondanks hebben we als team zoals je weet direct onze handen in één geslagen (figuurlijk gezien natuurlijk) door het platform “Online Dance Classes” te creëren waarbij onze 24-dansers toch danslessen kunnen volgen. Binnen 2 dagen een platform met een aantal dansvideo’s en binnen 5 dagen aangevuld met maar liefst 30 video’s. Ook deze week zijn we weer volle bak aan het filmen en editen om zo snel mogelijk de lessen aan te vullen met nieuwe oefeningen en choreografieën. We weten dat dit natuurlijk niet de normale dansles evenaart maar hopelijk biedt dit initiatief iets van verlichting in deze bijzonder vervelende tijd. We zijn in ieder geval ontzettend blij met alle positieve reacties die wij reeds hebben ontvangen, dank daarvoor!

Ondanks de extra maatregelen uit de laatste persconferentie van Premier Rutte, die aangaf alle bijeenkomsten te schrappen tot 1 juni, geldt dit nog niet voor ons. Volgens het RIVM vallen alle scholen en o.a. ook sport- en dansscholen nog onder de 6 april maatregel. Wellicht wat voorbarig maar voor alsnog gaan we uit van deze datum waarna we onze deuren weer kunnen openen. Wij zullen dan ook de maand april zoals gewoonlijk incasseren. Wij vragen om jullie geduld en begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Zonder jullie steun kunnen wij helaas niet voortbestaan. 

Probeer elke dag alleen of samen met je hele gezin een dansles via “Online Dance Classes” te volgen en je zal merken dat je je weer lekker energiek voelt. Blijf trainen, be happy & stay save!

PS: blijf ons dansvideo’s sturen, dit vinden wij echt geweldig! Dit kan via Whats-app, ons nummer 0615310950. Zet er even bij of je dit liever privé wil houden of dat we het op Instagram mogen zetten.

We houden jullie op de hoogte!

Team 24DCUpdate: 15-03-2020

Ongelofelijk vervelend en iets waar wij als 24DC nu al dagen wakker van liggen: gaan we onze dansschool sluiten voor een bepaalde tijd? Het antwoord hierop is helaas… ja. Twentyfour Dance Centre sluit haar deuren in ieder geval t/m 6 april 2020.

Binnen 24DC dragen wij de verantwoordelijkheid over bijna 400 dansers per week. De leeftijden variëren van jong tot oud. Wij kijken dan ook niet naar wat lokale dansscholen in deze situatie doen, maar naar wat wij, als team, verantwoord genoeg vinden. Wij geven tenslotte ontzettend veel om onze dansers en medewerkers. Fysieke en mentale gezondheid heeft altijd onze hoogste prioriteit. Daarom hebben wij dan ook als team gezamenlijk een weloverwogen keuze gemaakt om de dansschool te sluiten. Wij hopen dat iedereen begrip heeft voor deze ongekende situatie.

24DC gesloten, wat nu…

EINDVOORSTELLING
Voor alsnog proberen we optimistisch te blijven en de goede hoop erin te houden dat de eindvoorstelling op 16 mei door gaat. Dit ligt natuurlijk aan hoe de hele situatie zich verder gaat ontwikkelen. Wij zullen dagelijks de ontwikkelingen blijven volgen.

ONLINE DANCE CLASS
Omdat de eindvoorstelling eigenlijk al over twee maanden is zijn wij direct aan de slag gegaan met het opzetten van online danslessen. Dit zodat jullie lekker in beweging blijven, maar ook de choreografieën per groep voor de eindvoorstelling aangeleerd krijgen. Wij proberen dit zo snel mogelijk te lanceren!

Mocht je naar aanleiding van dit nieuwsbericht nog vragen hebben neem vooral contact met ons op via info@24dancecentre.nl.

Flatten the curve & be save!

Liefs team 24DCUpdate 13-03-2020

I.v.m. de extra maatregelen die zijn genomen vanuit de overheid en het advies van het NOC*NSF sluiten wij in ieder geval aankomend weekend, vr 13 en za 14 maart, onze deuren.

De overheid vraagt nederlanders sociale contacten sterk te verminderen en zo veel mogelijk thuis te werken. Ondanks dat dansen ons beroep en dus ons leven is weten wij ook dat dansen in zijn algemeenheid geen top prioriteit is, vooral als het gaat om mensen levens. 

Wij maken ons dan ook zorgen als het gaat om de gezondheid van onze dansers en medewerkers en willen daarom het risico tot besmetting minimaliseren. 

Aankomend weekend onderzoeken wij of het veilig en verantwoord genoeg is om onze deuren toch weer te openen. Mochten we na het weekend toch weer open gaan zullen wij uiteraard extra maatregelen treffen. Houdt onze mediakanalen goed in de gaten!

Wij hopen op iedereen zijn medewerking en dat een ieder begrip heeft voor deze ontzettend vervelende situatie. Jullie horen maandag meer van ons!

Team 24DC