fbpx
Top

Breaking news | Feb 2020

Wat is er te vinden in deze BREAKING NEWS van februari 2020?
Competitie verslag: zondag 9feb’20
Voorjaarsvakantie 2020
Voorstelling seizoen 2019-2020
Urban Dance Battle “Byou” 2020


Competitie verslag: 20feb’20

Afgelopen zondag mochten de Modern/Jazz en Hiphop wedstrijdteams de deur uit, althans dat was de bedoeling. Helaas door de weersomstandigheden werden de wedstrijden voor de Hiphop teams later op de dag afgelast. Gelukkig was er in de ochtend nog weinig te merken van de storm en hebben de Modern teams wel hun wedstrijd kunnen dansen en met succes! 24 Motion haalde een 2e plek, 24 Teens haalde ook een 2e plek en 24 Movement haalde een 3e plek! Geweldige resultaten meiden! Gefeliciteerd!


Voorjaarsvakantie 2020

Het is weer bijna vakantie, de voorjaarsvakantie 2020. Dat betekend dat we een weekje gesloten zijn. Dit is van maandag 24 februari t/m 1 maart 2020. Zorg dat je er weer bent vanaf maandag 2 maart, want we gaan hard aan de slag met…. de eindvoorstelling.


Eindvoorstelling seizoen 2019-2020

We gaan een nieuwe uitdaging tegemoet! Na ruim 10 jaar onze eindvoorstellingen te hebben gedanst bij de Reehorst is het tijd voor iets nieuws, iets verfrissends en groter. Dit jaar gaan we voor het eerst naar Theater Lampegiet te Veenendaal en wel op zaterdag 16 mei 2020. Wellicht iets eerder dan jullie van ons gewend zijn, maar dat mag de pret niet drukken. We gaan er weer een knal eindvoorstelling van maken!
 
De vooropleiding zal ditmaal niet op de dag erna vallen, deze krijgt een aparte voorstelling in juni 2020. Meer info over beide voorstellingen volgt snel…


Urban Dance Battle “Byou”

Vorig jaar organiseerde oud-leerling en oud-docent Abdel Shahrukhkan, ook wel beter bekend als halvefinalist van het dansprogramma Time To Dance, een Urban Dance Battle in Ede. Omdat het zo’n succes was komt er een tweede editie aan. Twentyfour Dance Centre, Astrand, Cultura en Abdel slaan hun handen ineen voor een nog grotere editie en voor een breder publiek.

Een dag vol Hiphop battle’s (all-style) voor kids en teens/adults, cyphers, dans workshops, graffiti artiesten, rappers en nog veel meer! De Urban Dance Battle: “Byou” gaat plaatsvinden op eerste pinksterdag, zondag 31 mei 2020. Meer info volgt snel…