fbpx
Top

Afsluiting dansseizoen 2019-2020

BEDANKT BEDANKT BEDANKT!


Loyaliteit en empathie, deze twee begrippen hebben we van al jullie dansers en ouders in veelvoud mogen ontvangen in de afgelopen maanden. Een groot gedeelte ons klantenbestand heeft zijn of haar steun uitgesproken, letterlijk via de mail, telefoon en/of social media, maar ook door zich niet uit te schrijven. Daar zijn wij als 24DC jullie dansers en ouders ontzettend dankbaar voor!! Door jullie steun is het vrijwel zeker dat we kunnen voortbestaan!

Wat is er te vinden in deze nieuwsbrief?
– Terugblik dansseizoen 2019-2020
– Terug naar binnen
– Jaarafsluiting & zomervakantie 2020
– 24 Summer School


TERUGBLIK DANSSEIZOEN 2019-2020

Wat weer een fantastisch seizoen had moeten worden kreeg een erg vreemde en teleurstellende wending. Maar laten we het vooral positief houden! Het positieve aan deze vreemde tijd is dat we flink op de proef werden gesteld. Snel schakelen en flexibel opstellen om zodoende alternatieven te creëren om ons vak uit te kunnen blijven dragen en connectie te blijven houden met onze zeer geliefde dansers!

Na de verkondiging van de lockdown in maart hadden we binnen 2 dagen een “Online Dance Class” platform online staan met een aantal leuke dans oefeningen en choreografieën. Na 1,5 maand tijd uitgebreid naar meer dan 100 dansvideo’s, ruim 700 gigabyte aan beeldmateriaal.

Gelukkig mochten we begin mei al weer naar buiten. Ons protocol werd goedgekeurd en bestempeld door de gemeente als een fantastisch voorbeeld. Van mobiele handwas units (gemaakt door Barry, papa van danseres Ailyah), kiss & Ride zones tot bouwhekken (gedeeltelijk gesponsord door Leha BV) om de veiligheid van onze dansers te waarborgen. En wat hebben we een geluk gehad met het weer. Stiekem was het eigenlijk wel lekker om buiten te dansen!


TERUG NAAR BINNEN

Aan alles komt een “eind”, zo ook voor de buiten danslessen! Afgelopen woensdag hebben we het positieve nieuws van het kabinet ontvangen dat we per 1 juli weer naar binnen mogen. Dit biedt gelukkig weer perspectief voor activiteiten in de zomervakantie en het nieuwe dansseizoen in september! We wachten nog op reactie van de gemeente en onze brancheorganisatie onder welke voorwaarden we weer binnen mogen dansen.


JAARAFSLUITING & ZOMERVAKANTIE 2020

A.s. week zijn alweer de laatste danslessen van dit seizoen, uiteraard nog buiten! De officiële zomervakantie van 24 Dance Centre begint op maandag 6 juli 2020.

Omdat we jammer genoeg het einde van het seizoen niet kunnen afsluiten met een knal eindvoorstelling zouden we het erg leuk vinden als al onze dansers gewoonlijk aanwezig zijn bij de laatste danslessen. Dit zodat we gezellig en gezamenlijk kunnen afsluiten. 

Als het lekker weer is doen we water- en/of dansactiviteiten buiten en mocht het gaan regenen dan gaan we de dansschool in en maken we het daar gezellig met o.a. een leuke dansfilm! Zorg dat je volgende week naar je dansles komt!


24 SUMMER SCHOOL

Omdat we veel geluiden opvangen van leerlingen die zich onwijs gaan vervelen deze zomervakantie zijn we van plan om zomerworkshops te organiseren, deze zullen dan ook naar verwachting weer binnen gaan plaatsvinden. Elke week geven we een aantal dansworkshops waar je voor kan inschrijven/reserveren. Wegens de versoepelde maatregelen van afgelopen woensdag moeten we het 24 SUMMER SCHOOL plan weer even herschrijven, dus hier volgt later meer over!!

TOT VAN DE WEEK ALLEMAAL!

Team Twentyfour