fbpx
Top

Start nieuw DANSSEIZOEN!

START NIEUW DANSSEIZOEN!

Maandag 29 augustus start het nieuwe dansseizoen 2022/2023. We kijken er erg naar uit jullie weer te verwelkomen in onze dansstudio! Lees de nieuwsbrief goed door en dan ben je weer helemaal up-to-date!

Open Lesweek

We starten deze week met een ‘Open lesweek’. Deze eerste week is iedereen welkom om gratis iedere les uit te proberen van zijn of haar leeftijdscategorie. Ben jij al lid en wil je graag andere dansstijlen uitproberen? Dit is je kans! Breng je vrienden, familie of kennissen mee en laat ze kennis maken met 24DC!

Nieuw lesrooster

Het lesrooster staat online en vind je terug op onze website en social media. Er hebben een aantal kleine wijzigingen plaatsgevonden dus kijk hier even goed naar. https://www.twentyfourdancecentre.nl/lesrooster/

Wat is er nieuw?

DansFit 50+ op dinsdagavond is dé dansles voor senioren die van uitdaging houden, hard willen werken, fit willen blijven en natuurlijk niets liever doen dan dansen. Een toegankelijke swingende les waarin de docent het niveau aanpast aan de groep. Ben of ken jij iemand die dit graag zou willen proberen? Kom dan vooral langs voor een proefles.

Ouder & Kind Dans op de zaterdagochtend is de uitgelezen kans om samen met je (klein)kind te dansen. Op deze leeftijd kan alleen dansen namelijk nog best spannend zijn, op deze manier kan je kind zich veiliger voelen en zo gemakkelijker hun eigen bewegingsmogelijkheden ontdekken.

In de lessen wordt er d.m.v. dans, muziek, spel en attributen de ontwikkeling van hun motorische, cognitieve en sociale vaardigheden gestimuleerd. Bij de Ouder & Kind lessen draait het om plezier en verbinding. Dit alles met een vleugje fantasie!

Klassiek ballet 6-8 op dinsdagmiddag om 16:00u gaat pas van start bij voldoende aanmeldingen. Danst jouw zoon of dochter graag sierlijk, gracieus en is toe aan de mooie lijnen en stiekem toch moeilijke techniek van Klassiek ballet? Meld je kind dan nu aan door een mail te sturen naar: education@24dancecentre.nl

Nieuwe Docenten

Naast het nieuwe lesrooster zal je dit seizoen ook nieuwe gezichten, docenten terug zien in de dansschool. Helaas nemen we afscheid van Noera, zij is aangenomen voor een Urban Dance Company waarmee zij veel zal gaan optreden, toeren en het niet redt dit te combineren met de woensdag lessen. Wij zijn hiervoor opzoek naar vervanging maar tot die tijd zal Jarino deze lessen op zich nemen.

Kimberly zal de aankomende weken nog zelf lesgeven op de maandagen en andere dagen in de dansschool aanwezig zijn om iedereen te ontvangen. Na de herfstvakantie draagt zij ook deze lessen over om de periode van zwangerschapsverlof in te gaan. De lessen op maandag worden gegeven door Anne Slingerland en op donderdag door Rosanne Krijgsman. Op woensdag geeft Rosanne ook de Jazz & Streetdance 5-8 jaar voor vast.

Verder zal David, voor sommigen al een bekende, de Breakdance lessen van Jarino overnemen en Anastasia Jansen de zaterdag lessen van Anouk. Niet te vergeten dat Lotte weer terug komt op de woensdagavond. Hier zijn we erg blij mee!

Alle nieuwe docenten zijn gemotiveerd, enthousiast en al eerder betrokken geweest bij onze dansschool, van eigen kweek dus een thuis komen!

Auditie wedstrijdteams

De audities voor de wedstrijdteams vinden ook de eerste week plaats. Je hoeft je hiervoor niet op te geven en iedereen is welkom, lid of geen lid. De audities worden gehouden tijdens de lestijden van de des betreffende wedstrijdgroepen. Staat de wedstrijdgroep 2x in de week ingeroosterd? Dan wordt er verwacht dat je beide dagen auditie doet.

AUDITIE MODERN/JAZZ TEAMS
24 KIDS t/m 10 jaar: Donderdag 1 september 17:00u
24 TEENS 11 t/m 13 jaar:  Maandag 29 augustus & woensdag 31 augustus 17:30u
24 MOVEMENT 14+ jaar:  Woensdag 31 augustus 18:30u
24 MOTION 17+ jaar: Woensdag 31 augustus 18:30u

AUDITIE HIPHOP TEAMS
UNICREW t/m 13 jaar: Dinsdag 30 augustus & donderdag 1 september – 17:00u
DRAGONCREW 14 t/m 16 jaar:  Dinsdag 30 augustus & donderdag 1 september – 17:00u
DINOCREW 17+ jaar:  Dinsdag 30 augustus – 20:00u

Nieuwe tarieven

Ook onze vaste lasten stijgen de pan uit en ontkomen wij er helaas niet aan om de tarieven van onze danslessen te verhogen. De nieuwe tarieven zijn te vinden op onze website onder tarieven of druk op de volgende link https://www.twentyfourdancecentre.nl/tarieven/

Wij hopen dat iedereen staat te springen om weer te mogen dansen!
Tot in de dansstudio!

TEAM 24DC