fbpx
Top

Start van 2022

Allereerst wensen wij jullie nog een gelukkig nieuwjaar! We hopen dat jullie een fijne jaarwisseling gehad hebben en met goede moed 2022 in gaan.

Afgelopen week hebben wij via een bericht van de overheid te horen gekregen dat we vanaf dinsdag 11 januari weer tot 20:00 buiten lessen mogen geven aan dansers/sporters t/m 17 jaar. We moesten weer snel schakelen en zijn druk bezig geweest om de buiten danslocaties weer op orde te maken en zetten maandag de laatste puntjes op de i.

Alle dansers t/m 17 jaar zijn vanaf a.s dinsdag weer van harte welkom om te komen dansen, elkaar te ontmoeten en er iets geweldigs van te maken. De buitenlocaties zijn overdekt, met dansvloer en licht erin! De buitenlocaties zijn achter 24DC (rechts om de hoek)

Helaas mogen we onze 18+ dansers nog niet buiten ontvangen maar voor jullie worden uiteraard de lessen weer via zoom gegeven en doen wij onze uiterste best toffe dansbare thuislessen en choreografieën te creëren. We zien jullie heel graag online!

Ondanks dat we het jaar zo positief kunnen starten en wij gedeeltelijk afscheid nemen van de volledige lockdown hebben we ook een mindere mededeling…Onze docent, juf Lotte zal wegens persoonlijke omstandigheden voor een onbepaalde tijd niet aanwezig zijn, uiteraard worden haar lessen voorlopig overgenomen en hopen we juf Lotte snel weer terug te zien in onze dansschool! Wil jij iets bemoedigends voor juf Lotte maken? Geef dit dan af bij een van onze docenten en dan zorgen wij ervoor dat het bij haar terecht komt!

Tot van de week in onze buitendanslocatie of online!
Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag.

TEAM 24DC